אודות המסעדה

אודות המסעדה

מסעדת עד העצם, שהוקמה ב- 1988, על ידי האחים יורם וארי ירזין (שבבעלותם המסעדות המובילות בארץ זוזוברה, מוזס, קפה איטליה וטוני וספה), עברה לראשונה מאז שנפתחה שינויים עיצוביים ושדרוג של התפריט. המסעדה מציגה מראה חדש, מנות חדשות ולראשונה גם תפריט עסקיות. עד העצם ממשיכה להוביל- בבשר, בבשורה ובקונספט.

 

למסעדת עד העצם, נזקפת זכות ראשונים- במיקום: המסעדה הראשונה שנפתחה בהרצליה פיתוח, בין עשרות מוסכים ומפעלים. בקונספט: המסעדה הראשונה שהציגה בשר משובח באווירה של חו''ל. בחומרי גלם: המסעדה הראשונה בארץ ששמה דגש על נתחי בשר משובחים, בליווי הרטבים המתאימים והראשונה שהביאה המושג "דרגת צלייה" למילון של כל סועד ישראלי. באוכל: עד העצם היא הראשונה שהגישה המבורגר מבשר איכותי וספריבס אמיתי לסועד הישראלי, והיא בעלת זכות הראשונים על המנות הקלאסיות: קליפות תפוחי האדמה, חלת הבצל ומנת הכנפיים.